top of page

Boba Wonderland wacht op je!

Ontdek de Wereld van Boba bij Kutjarita Cafe by Kubjertos!

Afkomstig uit Taiwan in de jaren 1980, heeft Boba, ook bekend als bubble tea of pearl milk tea, de wereld veroverd met zijn heerlijke combinatie van thee, melk en zachte tapiocaparels. Deze geliefde drank is oorspronkelijk gemaakt als zoete melkthee met toegevoegde tapiocaparels, en de populariteit ervan is in de loop der jaren exponentieel gegroeid.


De reis van Boba van Taiwan naar wereldwijde sensatie getuigt van zijn unieke en verfrissende smaak. Naarmate mensen over de hele wereld de heerlijke parels omarmden die dansen in je drankje, ontstonden er talloze smaken en variaties, die smaakpapillen boeiden en een levendige cultuur rond deze geliefde drank creëerden.


Ontdek Onze Onweerstaanbare Melktheeaanbiedingen

🍠 Taro Bliss: Verwen jezelf met de zoete en nootachtige smaak van taro.

💜 Ube-Taro Delight: Een unieke mix van ube en taro voor een verrukkelijke twist.

🥤 Classic Milk Tea: De tijdloze combinatie van rijke thee en romige melk.

🌴 Coconut Dream: Ontsnap naar de tropen met onze weelderige kokosmelkthee.

🍵 Matcha Euphoria: Omarm de aardse tonen van matcha in onze exquise mix.

🍯 Brown Sugar Fantasy: Bevredig je zoete trek met de rijke smaak van bruine suiker.


Bij Kutjarita Cafe by Kubjertos stellen we uw welzijn voorop. Onze fruitjuice- en fruitjuicetheeseries zijn samengesteld met de goedheid van natuurlijke ingrediënten en bieden een verfrissende explosie van vitamines en antioxidanten. Verrijk uw ervaring met onze Fresh Milk Tea Series, met verleidelijke smaken zoals ube, ube-taro, kokos, matcha en bruine suiker.


🍓 Fruitige Verwennerij: Dompel jezelf onder in de gezondheidsvoordelen van onze fruitgeïnfuseerde theeën.


🥤 Ube & Taro Fusion: Een paarse verrukking met antioxidanten en vitamines.

🍵 Matcha Marvel: Groene thee goedheid verpakt met antioxidanten.

🍯 Brown Sugar Bliss: Een zoete traktatie met een vleugje karameltonen.


Bezoek de Eerste Bubble Tea Cafe in Winschoten!

Kutjarita Cafe by Kubjertos nodigt u uit voor een smaakvolle reis in het hart van Winschoten. Als pioniers van bubble tea in de regio garanderen we een ongeëvenaarde ervaring. Ontspan, relax en geniet van de magie in elke slok.


📍 Locatie: Venne 74 B5 9671 ET Winschoten 📅 Openingstijden: Maandag: Gesloten, Dinsdag: 12.00 - 17.00 uur, Woensdag tot Zondag: 12.00 - 21.20 uur.


Mis de kans niet om deel uit te maken van de boba-revolutie! Bezoek ons bij Kutjarita Cafe by Kubjertos en laat de smaken van onze heerlijke melkthee u meenemen naar een wereld van pure verwennerij. Uw smaakpapillen zullen u dankbaar zijn! 🥤

20 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Onze Huisgemaakte Taarten en Ijs

🍰 Verwen jezelf met Authentieke Filipijnse Smaak met Onze Huisgemaakte Taarten! Bij Kutjarita Cafe by Kubjertos zijn we trots op het aanbieden van een vleugje van de Filipijnen met onze heerlijke hui

Buffet voor een Goed Doel

"Buffet voor een Goed Doel door Kubjertos" is een meelevend initiatief geleid door het restaurant Kubjertos Filipino Moderno in samenwerking met de MaxaM Foundation. Onze missie is een betekenisvolle

ความคิดเห็น


  • alt.text.label.Facebook
  • alt.text.label.Instagram
bottom of page