top of page

Onze Huisgemaakte Taarten en Ijs

🍰 Verwen jezelf met Authentieke Filipijnse Smaak met Onze Huisgemaakte Taarten!


Bij Kutjarita Cafe by Kubjertos zijn we trots op het aanbieden van een vleugje van de Filipijnen met onze heerlijke huisgemaakte taarten. Laat je onderdompelen in de rijke en levendige smaken van onze collectie Filipijnse taarten, met liefde en authenticiteit bereid.


🍠 Ube Taart - Paarse Perfectie: Ervaar de betoverende aantrekkingskracht van onze Ube Taart, een meesterwerk gemaakt van de beste paarse yam. Deze hemelse creatie heeft een fluweelzachte textuur en een zoete, nootachtige smaak die de essentie van de Filipijnse culinaire excellentie vastlegt.

🥭 Mango Taart - Tropische Vreugde: Vervoer je smaakpapillen naar het tropische paradijs van de Filipijnen met onze Mango Taart. Barstend van de sappige zoetheid van rijpe mango's en Filipijnse mangopuree, is deze taart een viering van de door de zon gekuste smaken die Filipijnse desserts echt buitengewoon maken.

🌴 Buco-Pandan Taart - Exotische Elegantie: Geniet van de unieke mix van kokosnoot en pandan in elke hap van onze Buco-Pandan Taart. Dit harmonieuze huwelijk van smaken brengt een vleugje exotische elegantie naar je dessertervaring, herinnerend aan de weelderige landschappen van de Filipijnen.


🍨 Huisgemaakt Filipijns IJs - Koel Af met Ube en Mango Genoegens!


Kutjarita Cafe by Kubjertos brengt je een unieke selectie met twee onweerstaanbare smaken:


🍠 Ube IJs - Paarse Verwennerij: Verwen jezelf met de fluweelzachte gladheid van ons Ube IJs, dat de essentie van de geliefde paarse yam vastlegt. Met zijn levendige kleur en onderscheidende smaak is dit bevroren genot een must-try voor elke ijsliefhebber.

🥭 Mango IJs - Tropische Verleiding: Ga op een reis van tropische verleiding met ons Mango IJs. Gemaakt van de zoetste Filipijnse mangopuree, levert deze verfrissende traktatie de perfecte balans tussen zoetheid en romigheid, waardoor je verlangt naar meer.


Verwen jezelf en je dierbaren met de authentieke smaak van Filipijnse zoetigheden bij Kutjarita Cafe by Kubjertos. Of je nu een zoetekauw bent of hunkert naar iets unieks, onze huisgemaakte taarten en ijsjes beloven je dessertervaring naar een hoger niveau te tillen. Kom, sluit je aan, en laat de smaken van de Filipijnen je zintuigen betoveren! 🍰🍨🇵🇭

10 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Boba Wonderland wacht op je!

Ontdek de Wereld van Boba bij Kutjarita Cafe by Kubjertos! Afkomstig uit Taiwan in de jaren 1980, heeft Boba, ook bekend als bubble tea of pearl milk tea, de wereld veroverd met zijn heerlijke combina

Buffet voor een Goed Doel

"Buffet voor een Goed Doel door Kubjertos" is een meelevend initiatief geleid door het restaurant Kubjertos Filipino Moderno in samenwerking met de MaxaM Foundation. Onze missie is een betekenisvolle

Comments


  • alt.text.label.Facebook
  • alt.text.label.Instagram
bottom of page